Norsvej 9, 2. mf., 1916 Frederiksberg C

101 m2 lejlighed

Kontant 7.195.000 kr.

Unik 3-værelses lejlighed med altan i første række til Søerne, egen P-plads og elevator


Privat altan i første række på den stille side af Sankt Jørgens Sø

Drømmer du om en lejlighed i første række til Søerne? Er det afgørende, at der er altan, så livet kan nydes i det fri? Og skal boligen være præget af moderne indretning og høj komfort? Hvis svarene er ja, så findes det perfekte match her på Norsvej 9.
Nu har du nemlig muligheden for at blive næste ejer af en pragtfuld ejerlejlighed, hvor et velindrettet boligareal suppleres af en skøn overdækket altan med enestående udsigt. Lejligheden vender mod den stille side af Sankt Jørgens Sø, hvor der ikke er biltrafik nedenfor. Du har derfor mulighed for at nyde den smukke udsigt i særligt fredfyldte rammer.
Som en helt unik bonus er der i parkeringskælderen en privat P-plads. Denne ligger lige ved siden af elevatoren som bringer dig op til lejlighden. En sjælden luksus i københavnerlejligheder.
Der er søudsigt fra stort set alle rum. Den nuværende ejer har lavet en gennemgribende renovering, hvor han sikrede at man kan se søerne fra stort set alle rum, så den unikke beliggenhed kommer til sin fulde ret. Madlavning er bare sjovere, når man kan nyde den gode stemning og udsigt over søerne. Ligesom det er en fantastisk start på dagen at ligge i sin seng og kigge på vandets glitren og høre fuglenes kvidren.
Lejlighedens planløsning er yderst fordelagtig, da det største rum også er det centrale opholdsrum, hvor køkken/alrum og stue fletter sammen.
Fra stuen er der direkte udgang til den skønne altan, der i hele sommerhalvåret bidrager med værdifulde bonuskvadratmeter. Altanen har en god størrelse, så der nemt kan dækkes op til grillaftener, og overdækningen gør, at uderummet kan bruges selv i regnvejr.
Derudover får du to gode værelser, et lækkert walk in-closet, et stort entré-areal med flotte klinker, vaskemaskine, tørretumbler og indbygget skab til overtøj samt et helt enestående badeværelse med hjørnespa, væghængt designtoilet og stor bruseniche med rainshower. Et badeværelse i denne størrelse og med så høj komfort er med til at understrege lejlighedens unikke karakter.
Ejendommen har en god og velfungerende ejerforening der også sikrer nogle skønne fællesarealer hvor du kan ligge ugeneret på græs og har plads til cykel, barnevogn m.m. I kælderen finder du også et større privat opbevaringsrum.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
1979Byggeår

Økonomi

Kontantpris

7.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.481 kr.

Udbetaling

360.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,097 / 33.508 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00