Ingen bopælspligt

Niverødvej 8A, 2990 Nivå

699 m2 helårsgrund

Kontant 1.995.000 kr.

Nyudstykket helårsgrund kun 1 km fra Øresund og 30 min fra København.


Central placering i det gamle attraktive Nivå tæt på alle hverdagens fornødenheder.

I det attraktive "gamle" Nivå, venter dig en regulær og spændende helårsgrund, der med sine 699 kvm giver mange muligheder for at bygge din helt egen drømmebolig.

Grunden er beliggende på en familievenlig villavej i det gamle Nivå tæt på Nivå station og Nivå Center og med sikkert stisystem til Nivå Skole og dagsinstitutioner. Området byder også på kulturelle og naturrige oplevelser i form af Nivaagaards Malerisamling, Nivå Havn og Lergravssøerne, som alle findes indenfor gåafstand. 

På grunden findes flere små træer, bl.a. et æbletræ, som allerede er fuldvokset, samt grøn beplantning for enden af grunden, som grænser op til Kystbanen. Her kan du bygge bolig på op til 175 kvm med tillæg af carport mv.

I det gamle Nivå finder du historiske bygninger fra dengang teglværkerne var i drift, og flere af de omkringliggende søer blev dannet. Vi er i gåafstand til skønne grønne arealer og Nivå havn og Strandpark er et kæmpe tilløbsstykke i sommerperioden, hvor man kan wind- og kitesurfe samt gå til kajak eller lære at sejle. Der er også vandski- og wakeboardklub samt restauranter og isbod. Strandparken byder på en af kystens bedste sandstrande, hvor man kan gå langt ud - og stadig bunde.

Har du børn er du kommet til det rette sted. Der er flere daginstitutioner i gåafstand fra grunden, og skolen er ligeledes i tryg gåafstand fra huset. Her er masser af børnefamilier i området samt naturlegepladser.

København kan nås på 30 minutter med enten tog eller bil.

Er du blevet nysgerrig? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning - eller kør forbi matriklen når det passer dig. Vi har til salg skilt på grunden, så den nemt kan findes.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.667 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,070 / 10.186 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49