Moderne liebhaverejendom med gulvvarme på 259 m2

Moderne liebhaverejendom med gulvvarme på 259 m2

Til et luksusliv på landet - 39 minutter til København

Med 259 kvadratmeter luksusbolig på landet og kun tre kilometer fra Haslev skriver denne ejendom på Tjærebyvej 4 sig helt naturligt ind i liebhaverklassen. Den arkitekttegnede ejendom strutter af kvalitet og lækre indslag som for eksempel gulvvarme, der breder sig over hele ejendommens stueetage. 
Det mest moderne design er allestedsnærværende, ligesom oplevelsen af at være på landet. I flere rum, herunder køkken-alrum med lysindfald fra flere verdenshjørner, ovenlys og omkring fem meter til loftet, sidder man og kigger ud over marker. Der er med andre ord tale om en liebhaverbolig, som taler naturens afstressende sprog. 
På samme tid er kontakten til bylivet tæt. Nær ejendommen kører busser til skoler i Terslev og Haslev. Afstanden til begge byer er omkring tre kilometer, og der kan også vælges cykelstier hele vejen. Det tager kun 3 minutter i bil og 10 minutter på cykel. At have Haslev lige om hjørnet giver nem adgang til blandt andet indkøb, idrætsanlæg og stationen med tog til København hvor du vil være fremme på under en time.
Ejendommen er opført i 2011 med et solassisteret jordvarmeanlæg, der holder varmeudgiften på et lavt niveau. De 259 kvadratmeter er fordelt i to plan og på en rumdeling, der giver fantastiske rammer for det sociale liv. Køkken-alrum og pejsestue er præget af den vilde loftshøjde, de mange vinduespartier og det lyse udsyn. De to rum er forenet, men fungerer også som zoner, hvor der kan være gang i forskellige aktiviteter. Hertil kommer et ekstra samværs-rum, der gerne tager rollen som tv-stue, fælles legerum, slyngelstue, bordtennisrum, danselokale og meget mere. Planløsningen fuldendes af toilet, to badeværelser, bryggers, viktualierum, vaskerum og tre store værelser.
Til ejendommen hører en overetage med 54 kvadratmeter i tilsvarende flot boligstil. Med toilet og to rum er første sal velegnet som hjemmekontor og liberalt erhverv, ligesom etagen giver en gæsteafdeling i bedste hotelkvalitet. Adgangen til første sal sker via en udvendig trappe. Ejendommen er forberedt til at forbinde stueplan og første sal med en indvendig trappe, som kan etableres med relativt få ændringer.
Køkken-alrum, stue og samværs-rummet har alle udgange til terrasser. Den største terrasse er placeret i ejendommens vinkel. Med læ for vejr og vind, sol fra syd og vest samt landlig fred spiller terrassen fint sammen med liebhaverstemningen på Tjærebyvej 4.

Vis mere
 • Adresse Tjærebyvej 4
 • Postnr & By 4690 Haslev
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 4.495.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.629 kr.
 • Boligareal 259 m2
 • Grundareal 1.560 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 2011
 • Energimærke B
Dennis Christensen

Dennis Christensen

Ejendomsmægler MDE, Daglig leder

(+45) 57 67 46 00

home Ringsted
v. Quistgaard & Fenger A/S
Torvet 4
4100 Ringsted
ringsted@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Tjærebyvej 4
4690 Haslev

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Tjærebyvej 4
4690 Haslev

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.