Nærågårdsvej 1, Sønder Nærå, 5792 Årslev

394 m2 landejendom

Kontant 6.995.000 kr.

Skønt og stemningsfuldt landsted, her er der virkelig gået op i de små detaljer!


Flot renoveret med respekt for gårdens oprindelse - Opvarmes med jordvarme

Se den flotte dronevideo ved at trykke på play-knappen herover eller på link: vimeo.com/user115541009/ 
Nu kan du blive næste ejer af denne smukke proprietærgård, Nærågård, som daterer sig tilbage til år 1856 og emmer af klassisk, landlig charme. Ejendommen er bragt flot ind i nutiden, og derfor er den gamle stil på fineste vis kombineret med tidssvarende komfort såsom jordvarme, og her finder den moderne familie en velfungerende ramme om familielivet. Gode udhuse og en idyllisk grund på 2,3 hektar giver et væld af muligheder, uanset om du vil holde heste, drive erhverv fra hjemmeadressen eller bare har brug for plads til hobbyen.

Stuehuset og udhusenes tre længer omkranser en stor gårdsplads, og når man betragter de flotte bygninger med mange fine detaljer, mærker man historiens vingesus. Stuehuset træder smukt frem med rundbuede dannebrogsvinduer, gesims med tandfriser og en markant frontgavl toppet af et oeil de boeuf-vindue, og inden døre i de 394 m2 i to etager fortsætter det gode indtryk.
En stor hall byder indenfor, og en stilfuld trappe med svungne håndlister slår den klassiske stil an, som også opleves i stueplanets fire stuer en suite, der byder på originale gulve belagt med massive planker og sildebensparket samt franske døre, stuk og rosetter. Der er gulvvarme under klinkerne i bryggerset, hallen og spisekøkkenet, som er indrettet med lyse kvalitetselementer i landlig stil fra Invita.
Stueetagen fuldendes af et stort walk-in closet, der har tilstødende badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Førstesalen rummer en soveafdeling med fem værelser samt et multirum, og her findes desuden et flot badeværelse med gulvvarme samt et stort kontor med brændeovn, loft til kip og frilagte hanebånd.
Fra den ene stue er der adgang til en hævet terrasse med balustrade og trappenedgang til den parklignende have, som er anlagt med en stor græsplæne og omkranset af frodige træer. Med en tennisbane kan formen holdes ved lige, og en ridebane samt to folde giver gode forhold for hestehold. Udhusene byder på en stald med bokse samt masser af muligheder for at indrette værksted eller atelier - kun fantasien sætter grænser for mulighederne.

Placeringen lige uden for Årslev giver nem adgang til skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og hverdagens andre nødvendigheder. Fire kilometer til motorvejen betyder også, at du nemt og hurtigt kommer videre omkring, og turen til den centrale Odense klares på et kvarter. Derudover skal det nævnes, at Årslev st. kan nås inden for 3 kilometer!
Kontakt os allerede nu for yderligere information på tlf. 66 14 42 33 - vi snakkes ved!
10Antal rum
2008Ombygget
2Antal toiletter
23295 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.382 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,911 / 31.562 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

66144233

66144233