Radbyvej 37, Radby, 5672 Broby

184 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Radby


Charmerende villa i hyggelige omgivelser

Ved Radbyvej 37 er tilværelsen præget af marker og hyggeligt skovdække så langt øjet rækker; og her på adressen finder i dette hyggelige og sjælfulde hus med skøn planløsning, som vil tilgodese alt fra den lille børnefamilie til parret, der gerne vil have godt med plads til at udfolde sig på.
Boligen byder på flere velplacerede kvadratmeter fordelt på tre plan. Fra hoveddøren træder I direkte ind i entréen i stueplanet, der yderligere rummer to stuer, et badeværelse, et køkken og to værelser, der forbindes en-suite. Det er ligeledes i entréen, I finder trappen til førstesalen, hvor I vil blive mødt af et rummeligt værelse og et badeværelse. I værelset mellem stuen og det sidste værelse, findes trappen ned til kælderen med disponible rum, samt opgang til førstesalens uudnyttede loftrum. Med denne bolig får I mange fine løsninger og detaljer, hvilket særligt kommer til udtryk gennem det flotte lysindfald fra de mange brede vinduespartier, hvortil I særligt i stuen får et udsøgt kig over de omkringliggende marker. Hertil kommer en flot førstesal med blotlagte bjælker. Hjemmet inviterer dog ligeledes til, at I ændrer og gør ved efter familiens størrelse, ønsker og behov, således I kan få lige netop jeres drømmehjem - rammerne er i hvert fald klar!
Jeres kommende hjem er et sjælfuldt, ældre hus der står charmerende frem i omgivelserne med sin gule facade, der prydes af hvidrammede vinduespartier. Hertil kommer et større udeareal med en aflukket og yderst privat baghave med både terrasse, flere typer beplantninger og en fin havedam. Her kan I få mange timer til at gå både alene samt i familiens og venners selskab til diverse arrangementer.
De omkringliggende omgivelser er som tidligere beskrevet præget af de rolige marker og de forskellige typer skovdække, der er spredt rundt omkring. De daglige fornødenheder skal herudover findes i byen Vejle, som rummer både Dagli’Brugsen, Brobyskolerne og Børnehaven Broholm, der alle sikrer at hverdagen foregår gnidningsfrit. Den pendlende kan ligeledes se frem til den korte distance til de større, nærliggende byer og Odense, der sikrer at turen til og fra arbejde foregår hurtigt og problemfrit.
5Antal rum
1998Ombygget
2Antal toiletter
711 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.516 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,691 / 3.705 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ann-Christine Fredensborg
home Ringe

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

annc@home.dk

62624646

62624646