Torvegade 91, 1., 6700 Esbjerg

113 m2 lejlighed

Kontant 1.898.000 kr.

Fantastisk lejlighed i Hjertet af Esbjerg, 113 kvm drømmebolig i god stil !


Luksuriøst Køkken/Alrum med åben forbindelse og med egen tagterrasse

Drømmer du om en fantastisk villa-lejlighed midt i hjertet af Esbjerg, nær Esbjerg Sygehus, og med en udsøgt sjæl og charme? Tøv ikke med at fortsætte læsningen!
Denne lejlighed er blevet omhyggeligt og smagfuldt renoveret for at bevare og fremhæve husets originale, smukke detaljer. Her opnås den perfekte balance mellem minimalisme med rene linjer og hygge med karakterfulde, skæve vægge, synlige hanbåndsspær og meget mere.
Lejligheden byder på en indbydende entré med masser af plads til overtøjet. Et imponerende og rummeligt køkken, der er smukt og funktionelt indrettet og som smelter sammen med det lyse og åbne alrum. Den åbne planløsning skaber en perfekt atmosfære for samvær og giver samtidig en dejlig naturlig belysning gennem hele dagen. Fra alrummet er der direkte adgang til en rummelig altan med udsigt over en charmerende have.
Der er også en hyggelig stue med smukke plankegulve og hvide gipslofter, der åbner op for en række indretningsmuligheder. Et soveværelse, der kan fungere som et gæsteværelse med adgang til en anden altan. Et moderne og stilfuldt gæstetoilet.
På anden sal finder du en rummelig fordelingsgang, der nemt kan bruges som et hjemmekontor eller en ekstra soveplads. Der er også et stort soveværelse eller værelse med højt til loftet og smukke, synlige hanbåndsspær. Et stort, flot badeværelse med separat bruseniche, smukt skabsarrangement og flotte fliser.
Lejligheden inkluderer også en fælles opbevaringsplads i kælderen og en dejlig, indhegnet have, der byder på en skøn mulighed for at nyde solen og skabe et stemningsfuldt udemiljø omkring boligen.
Grib chancen for at opleve denne unikke lejlighed i hjertet af Esbjerg. Kontakt home på  7513 7011, og lad os arrangere en fremvisning, så du kan opleve dette drømmehjem selv.
JaAltan
4Antal rum
1928Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.121 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,033 / 8.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011