Madvigsgade 8, 3740 Svaneke

80 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Skønt og charmerende hus i Svaneke


Attraktiv beliggenhed


Blot få minutters gang fra havnen og torvet i Svaneke ligger denne dejlige villa, som nu kan blive jeres. Her får I et velindrettet hjem i halvandet plan bestående af en stue og et køkken i åben forbindelse, to værelser, en møblérbar repos og et badeværelse. Glæd jer også til den hyggelige have med en solrig terrasse. Velkommen til Madvigsgade 8.
I bosætter jer ganske attraktivt i Svaneke, hvor det stemningsfyldte miljø ved Vige Lystbådehavn ligger få hundrede meter herfra. Derudover kan I også hurtigt spadsere til torvet med dagligvareindkøb, bager, butikker og skønne caféer, og så er der heller ikke langt til det nærmeste busstoppested.
Huset kan dateres helt tilbage til 1875, men fremstår særdeles pænt og velholdt, og udvendigt prydes den lyse facade af charmerende, hvidsprossede vinduer. Indenfor hersker en lys og indbydende stemning, og det store opholdsrum med stue og køkken i forbindelse rummer nemt både sofaarrangementet og en spiseafdeling, mens køkkenet er indrettet i en tidløs stil. I stueplan får I også et badeværelse, og på første sal med fritlagte bjælker venter jer to værelser og en repos med plads til et mindre møblement.
Haven er anlagt med en græsplæne med nydelig beplantning, og fra stuen træder I ud på den fine fliseterrasse, hvor I kan nyde sommerhalvåret.
Dette hyggelige hus skal uden tvivl opleves. Ring allerede i dag for en fremvisning.
3Antal rum
1994Ombygget
294 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.414 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,486 / 9.081 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87