Ndr. Strandvej 43, 3730 Nexø

213 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Stort skønt hus i udkanten af Nexø


Fantastisk havudsigt og masser af muligheder

 
Denne rummelige villa har flere forcer, og med nøgleord som fire værelser, to badeværelser og en pragtfuld have får I dejlige rammer i Nexø. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.
Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, hvilket samler familien om madlavning og samvær. Køkkenet er udstyret med god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed får I to imponerende stuer, hvoraf den ene har en hyggelig brændeovn, som bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage.
Førstesalen rummer et badeværelse og fire værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Her får I et væld af af muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig råder den skønne kælder over et toilet samt endnu et badeværelse med bruser og plads til vaskemaskinen, ligesom der er tilknyttet tre disponible rum.
Udenfor kan I se frem til en fantastisk have med en græsplæne til børnenes leg samt flere hyggekroge og terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.
I hverdagen finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor en radius af halvanden kilometer. Ligeledes er der kort afstand til Nexø Torv og den stemningsfulde havn. På cykel er der heller ikke langt til skov og strand, mens køreturen til Rønne kan klares på omtrent en halv time.
Kort og godt en spændende bolig med masser af muligheder.
4Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
850 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.266 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,310 / 10.525 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87