Landevejen 18, Jordløse, 5683 Haarby

119 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Indflytningsklar villa i Jordløse


Mulighed for tilkøb af mere grund

På Landevejen 18 i Jordløse finder I denne charmerende villa fra 1860, som fremstår i nydelig  stand med et lyst og indbydende interiør. Hjemmet består af et stueplan og en mindre kælder på 6 kvm, og grunden er på 435 kvm, hvor I har mulighed for at tilkøbe mere grund ud fra værelserne. Førstesalen står for nuværende som uudnyttet, så også her er der plads til at skabe flere værelser og andet.
Boligen præsenterer sig pænt med gul facade, hvide vinduesrammer og et tag fra cirka 2009/2010 samt en muret garage. I træder indenfor via entréen i stueplan, hvor I på venstre hånd finder det nydelige køkken, som er udført i et tidløst design med rum til en spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, som har egen udgang til terrassen. De to stuer i hjemmet kan arrangeres som henholdsvis spisestue og dagligstue, og begge rum modtager et gavmildt lysindfald. Eller alternativt lave et ekstra værelse. Endelig kan I se frem til to gode værelser og det rummelige badeværelse, som har hvide fliser på gulvet og i den murede bruseniche.
Haven vender stik vest, hvilket sørger for den skønneste aftensol. På terrassen er der fin plads til havemøblerne, og udover terrassen består haven af en nem græsplæne. Drømmer I om et større udendørsareal, er der mulighed for at tilkøbe mere grund til lidt mere have og evt. terrasse. Herudover hører der til ejendommen en garage. 
I bosætter jer i et godt og stærkt lokalsamfund, og på denne adresse omkranses I af skøn natur, der skaber en helt særlig ro. Alt til hverdagen findes særligt i Haarby, og det tager blot fem minutter i bil at komme til byen.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.
3Antal rum
1860Byggeår
435 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.085 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,528 / 2.786 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070