Velindrettet etplansvilla i Glamsbjerg

Rolige omgivelser helt tæt på naturen

Med adresse på Enebærvej 16 kommer I til at bo på en velafskærmet koteletgrund for enden af et lukket vænge med skønne naturarealer som nogle af de allernærmeste naboer. I kan således glæde jer til at få et nærmiljø af den eftertragtede rolige slags, og ikke nok med at I får let adgang til naturen, er der også kort afstand til såvel centrum af Glamsbjerg som til Odense. 
Når det gælder turen til Odense, kan den klares på en halv time i bil, men efter blot et par minutters cykeltur ad kvarterets veludbyggede stisystem kan I nå de nærmeste indkøbsmuligheder. Meget længere tid behøver børnene ikke afsætte for at nå byens skoler, som tæller både to friskoler, en kommunal skole samt såvel handels- som alment gymnasium. Glamsbjerg har blandt andet også egen daginstitution samt friluftsbad og svømmehal.
Villaens indretning matcher til fulde den attraktive beliggenhed, og boligens 163 kvadratmeter har en skøn, lys atmosfære. Huset er i ét plan, og her er tre gode værelser, en rummelig entré med bryggersfaciliteter samt et gæstetoilet og et nyt badeværelse med dobbelthåndvask, badekar og bruseniche.
De fælles hyggestunder kan I glæde jer til at nyde i husets store opholdsmiljø, hvor køkken-alrum, stue og pejsestue smelter samme på elegant vis. Her er der plads til at nyde kvalitetstiden sammen, imens der er gang i forskellige hverdagsaktiviteter, og stuens skylights bidrager til den dejlige atmosfære med masser af dagslys.
Det største af soveværelserne vil let kunne deles op i to, hvis I får brug for det, og desuden er stuen af en sådan størrelse, at en del af denne også vil kunne inddrages til formålet. Her er med andre ord potentiale for, at I kan lade hjemmet udvikle sig i takt med familien.
Om villaen er det også værd at fremhæve, at taget blev skiftet i 1999, og at der hører hele to carporte med til ejendommen. På den i alt 1.630 kvadratmeter store grund er der også en stor og ganske uforstyrret have, som ovenikøbet er let at holde. I kan derfor glæde jer til at kunne læne jer tilbage i solen på terrassen med god samvittighed og nyde de rolige rammer.
Kontakt os for en fremvisning, hvis I kunne tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 1.895.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.410 kr.
 • Udbetaling 95.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 7.363 / 6.364 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 163 m2
 • Grundareal 1.630 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1976
 • Antal plan 1
 • Energimærke E
 • Sagsnr. 911-01343
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Enebærvej 16
5620 Glamsbjerg
Kontantpris 1.895.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Enebærvej 16
5620 Glamsbjerg

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 911-01343
Enebærvej 16
5620 Glamsbjerg

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Hårde hvidevarer i køkken & bryggers
 • Ejendomsværdi i kr. 1.100.000
 • Heraf grundværdi i kr. 328.500
 • Vurderingsår 2018
/ Fremvisning med tilmelding

Enebærvej 16
5620 Glamsbjerg

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Samtykketekst - Åbent Hus


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo