Turupvej 62, Turup, 5610 Assens

118 m2 villa

Kontant 499.000 kr.

Charmerende, stråtækt ejendom i Turup - tilmeldt kommende fjernvarme!


Hyggeligt udemiljø og gode hobbykvadratmeter

Denne ejendom henvender sig til jer, der søger et hyggeligt hjem i fredfyldte, landlige omgivelser, hvor der samtidig er kort afstand til byen. Her er tale om et charmerende, stråtækt hus, som tæller 118 kvadratmeter i ét plan. I vil sikkert vælge at opdatere boligen for en mere tidssvarende stil, og her er fin mulighed for at bevare flere originale detaljer.
Boligen ligger i Turup – en lille landsby med kirke og et velbesøgt forsamlingshus. I byen er der tillige etableret et dejlig, grønt parkareal, som både har legefaciliteter, bålhytte og petanquebane. Turup, Sandager og Salbrovad har endvidere en fælles idrætsforening, og her er skolebus, der kører til Salbrovadskolen og Salbrovadhallen. Skolen har også SFO, og ved siden af skolen finder I områdets børnehus, der både rummer vuggestue og børnehave. Køreturen ind til Assens bymidte tager desuden under ti minutter, så her er let adgang til diverse supermarkeder og specialforretninger samt til byens skønne badestrande.
Ejendommen kan dateres tilbage til 1839, og huset fremstår med hvid facade og sortmalet sokkel. Foruden det traditionelle stråtag er her ligeledes småsprossede vinduespartier, og bemærk også den centrale hovedindgang, som prydes af et viftevindue.
Byggeriet udgøres af tre sammenhængende længer, hvoraf den ene er registreret som udhus. Denne afdeling rummer cirka 90 kvadratmeter, der med en renovering kan fungere som det perfekte sted at arbejde på diverse hobbyprojekter.
Boligens nuværende planløsning giver jer et soveværelse, et dobbeltværelse og et tredje værelse, der har egen udgang til haven. Hertil kommer et tosidet køkken med morgensol, en sydvendt spisestue og en opholdsstue. Spisestuen har rustikt plankegulv, og ligesom i flere af husets rum er her også synlige, hvidmalede loftsbjælker. Slutteligt får I en flisebelagt, møblerbar entré og et bryggers med egen udgang samt et badeværelse, der er udført med hvide skabselementer og bruseniche.
Ejendommen ligger på en 998 kvadratmeter stor grund, og bag huset kan I se frem til et solbeskinnet udemiljø. Dette er anlagt med en ugeneret gårdhave, en let holdt græsplæne og frodig beplantning.
Kontakt os for yderligere information og en fremvisning.
5Antal rum
1993Ombygget
998 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

499.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.210 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,997 / 2.367 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070