Nørre Alle 10, 5610 Assens

169 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Idyllisk karakterfuld ejendom i hjertet af Assens


Helt unikt ’baghus’ til dig der ønsker plads til kreativitet – musikalsk, keramisk eller noget helt tredje. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Drømmer du at bo centralt, men samtidig have den skønneste private have og beliggenhed. Så er det huset for dig.
Den karakterfyldte ejendom på Nørre Alle 10 rummer ikke andet end charme og idyl fra du træder ind over dørtærsklen til en ejendom der er dateret tilbage til 1912. De mange smukke detaljer går igen ude som inde, og til trods for at ejendommen løbende er blevet opdateret og vedligeholdt er det gjort i stor respekt for dens originalitet. Hertil kan det bl.a. nævnes at der i sælgers ejertid er blevet skiftet de fleste af ejendommens vinduer.
Ejendommens flotte dørparti byder inden for i ejendommens smukke hall, som med sine flotte æstetiske klinker starter en spændende rejse rundt de hele 169 boligkvadratmeter. Her er højt til loftet, godt lysindfald, fløjdøre og smukke plankegulve, som giver en helt særlig atmosfære og herskabeligt udtryk.
Stueplan byder på masser af plads i familiens hjerterum med spiseplads og mulighed for flere sofagrupper samt hyggekroge. I forbindelse med spisepladsen er der adgang til lyst og landligt køkken, hvortil gårdhaven tillige kan tilgås. Endvidere byder stueplan på kontormulighed, lyst retrobadeværelse med toilet og badekar samt trappeopgang til førstesalen.
Det dejlige lysindfald går igen på førstesalen med dens mange vinduer, som giver rummene en god energi. Igen fremstår kvadratmeterne meget nydeligt med flotte plankegulve, som er gennemgående for hele etagen. Førstesalen fordeler sig med en rummelig repos med masser af opbevaringsplads i skabene i skunken og direkte adgang til 3 værelser. Det ene har direkte kig til Lillebælt, hvor de to øvrige værelser ligger i forbindelse med 2 øvrige værelser. Der er dermed masser af plads på førstesalen til evt. fællesrum og legeværelse til de små.
Haven er en stand oase og et helt idyllisk kapitel for sig. Aflukket af grøn beplantning, beboelse samt baghuset skabes der her en helt særlig atmosfære, hvor du kan være helt privat. Med sol hele dagen indbyder haven til mange hyggestunder om end du er barn eller voksen. Hertil kommer endnu et af ejendommens store herlighedsværdier – ’baghuset’. De mange kvadratmeter baghuset rummer giver utallige muligheder for alverdens hobbys eller evt. eget erhverv. Som noget helt unik har du her mulighed for at holde egne private arrangementer i den rummelige gildesal.
Herudover skal det nævnes at ejendommen er en fin anvendelig kælder med rig mulighed for opbevaring samt vaskefaciliteter og en fin indkørsel med plads til 2 biler.
Her er tale om en ejendom, hvor du virkelig for værdi for pengene, som fortjener at opleves.
home byder indenfor!
8Antal rum
1912Byggeår
2Antal toiletter
733 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.726 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,822 / 4.602 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070