Møllevej 6, 5610 Assens

197 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Stor, renoveringsmoden rødstensejendom med solrig baghave


Attraktiv beliggenhed midt i stemningsfulde Assens

Denne ejendom i hyggelige Assens henvender sig til dig, der søger et stort hus, hvor du kan udfolde ideerne for dit fremtidige hjem. Her er tale om en renoveringsmoden rødstensvilla på 197 kvadratmeter, så her er god plads til at skabe lige den bolig, der passer til dine behov. Med i købet følger en solrig baghave samt et flisebelagt og ugeneret gårdmiljø.
Adressen er særdeles attraktiv, for du kan se frem til at bo centralt i byen med alle tænkelige nødvendigheder tæt på hjemmet. Fra hoveddøren har du få minutters gang til både Netto og Rema 1000, og Østergades specialbutikker og spisesteder ligger lige rundt om hjørnet. I nærmiljøet finder du også flere pasningsmuligheder og skole samt grønne områder med legepladser, og byens hyggelige havnemiljø og dejlige badestrand ligger blot en kort cykeltur fra huset.
Ejendommen er opført let tilbagetrukket på grunden, der har en enkelt anlagt forhave og en flisebelagt indkørsel, der leder op til en carport og en muret garage. Foruden baghaven og gårdmiljøet huser matriklen også et skur og et muret udhus med værksted.
Villaens boligareal er fordelt på to etager, og dertil er her en kælder på 12 kvadratmeter. Som huset står nu, er det indrettet med både køkken og badeværelse på begge etager, så her er mulighed for at bo flere generationer eller to familier under samme tag.
Foruden køkken og bad indeholder førstesalen fire værelser. Et af værelserne har direkte udgang til en sydvendt altan, der har fin plads til et cafébord og et par stole.
I stueplanet er der endnu et køkken og et badeværelse samt tre stuer og en havestue. Havestuen har småsprossede vinduespartier og udgang til en mindre udestue, der er udført i træ.
Udendørs får du som nævn både den hyggelige gårdhave samt en solrig baghave, der er anlagt med en fliseterrasse og grønne buske. Her er tillige et par høje træer, der skaber skyggekroge, og hele haven er omgivet af tæt hæk.
Kort fortalt får du her chancen for at erhverve dig en stor ejendom med mange indretningsmuligheder – og det på en meget eftertragtet adresse, hvorfra du har kort afstand til både indkøb, skole og rekreative arealer samt til Assens stemningsfulde havnemiljø og skønne badestrand. 
7Antal rum
1950Ombygget
2Antal toiletter
622 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.622 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,938 / 5.486 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070