TILST

Lækkert halvt dobbelthus i moderne forfatning med mulighed for 4 soveværelser!

home har nu fornøjelsen af at udbyde dette top moderne og lækre 2-plans bolig attraktivt beliggende i et område af dejlige Tilst, hvor ejendommene sjældent ses udbudt til salg, grundet deres popularitet. Her får man sig nemlig en charmerende og velholdt bolig med landlig bymiljø stemning tæt ved kirke og åbner marker i et behageligt, familievenligt villaområde. 

Det halve dobbelthus er oprindeligt fra år 1777, og fremstår mere eller mindre total moderniseret, tro mod husets historie og charme. Planløsningen består med sine 174 m2 beboelse i entré med god garderobeplads. Fantastisk alrum med lækkert køkken i lyst design, samtale-ø og god plads til  større spiseafdeling og mange gæster. I dette store alrum er de ideelle rammer for nærvær og samtale ved måltiderne eller lektielæsningerne omkring spisebordet. Endvidere er der på stueplan 2 gode og regulære soveværelser, hvor specielt det ene har en fed Newyorker-væg. Derudover stort badeværelse med bl.a. toilet, bruseniche og smart vask. Yderligere endnu et gæstetoilet og stort bryggers med vaskefaciliteter, teknik og ekstra opbevaringsplads. Generelt i huset er gode detaljer som bl.a. synlige hanebånd og antikke materiale - dette kombineret med eksempelvis gulvvarme i flere rum, giver en rigtig god bolig boligoplevelse!

Fra trappeopgangen ledes man op til 1. salen, hvor her generelt er en god rummelighed med højt til loftet og dejlige lysindfald. Her er for nuværende 2 regulære soveværelser (det ene indrettet til stue i dag) i hver sin ende, og opholdsstue med plads til kontorafsnit også imellem.

Alt i alt en rigtig god og unik starter-ejerbolig! Det halve dobbelthus er beliggende på en god, regulær og 764 m² overskuelig grund, der både byder på græsplæne, hyggelig terrasse, hvor solen kan fanges fra morgen til aften, legehus, lille køkkenhave mv. – en generel privat have, der er nem at holde! Endvidere er der på ejendommen stort skur med plads til megen opmagasinering, haveredskaber osv. Foran huset er gode muligheder for parkering. Ejendommen er beliggende i et særdeles populært og veletableret villakvarter i attraktive Tilst, der bl.a. er kendetegnet for sine imødekommende og rare naboer samt gode infrastruktur med kort afstand til indkøb, den populære Tilst Skole, uddannelsesinstitutioner, offentlig transport, motorvejsnettet og i nem adgang til byen – alt dette trods en tilbagetrukket beliggenhed med ro, god luft og marker ”i baghaven”.

En dejlig boligoplevelse for de, der drømmer om en tilværelse i en skøn og moderne bolig beliggende i et børnevenligt og attraktivt område. En unik og sjælden udbudt mulighed! home byder velkommen… 

Vis mere

Fakta

 • Boligareal 174 m2
 • Grundareal 764 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 5
 • Byggeår 1777
 • Energimærke B
 • Sagsnr. 6400000187
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Bysmedevej 42
8381 Tilst
Kontantpris 2.648.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Bysmedevej 42
8381 Tilst

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Ovn  -  Kogeplader  -  Køle-/fryseskab: Samsung  -  Opvaskemaskine: Bosch  -  Vaskemaskine_ Siemens  -  Tørretumbler: Siemens
 • Ejendomsværdi i kr. 1.250.000
 • Heraf grundværdi i kr. 508.200
 • Vurderingsår 2019
/ Åbent hus med tilmelding

Bysmedevej 42
8381 Tilst

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo