Bavnegårdsvej 133, Kolt, 8361 Hasselager

153 m2 villa

Kontant 3.398.000 kr.

Hasselager


Velholdt ét plans villa for enden af lukket vænge

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne ét plans villa centralt i Hasselager. Huset er utrolig velholdt og fremstår indflytningsklart, samtidig med at det ligger suverænt for enden af det lukkede vænge. Her er gåafstand til skole, indkøb, institutioner, idrætsfaciliteter samt offentlig transport. Området er fyldt med børnefamilier, og her er lukkede veje, stisystemer og grønne arealer samt legeplads til de mindste

Huset er blevet opdateret indenfor det seneste år med blandt andet nyt tag, flere vinduer skiftet, nye gulve, nymalet, nyere skabe mv, og fremstår nu særdeles flot og indbydende, og med en super flot tilstandsrapport.

Huset ligger suverænt på den fantastiske opvoksede grund og der er plads til en både boldspil og leg i haven med solen hele dagen. Herudover en fantastisk hyggelig terrasse.

Boligens indretning passer perfekt til børnefamilien. Her er indgang både via entré men også viabryggers. Herudover adgang til det store køkken alrum som fremstår flot i lyse elementer fra 2009. I denne ende af huset findes et stort soveværelse og et børneværelse. Fra alrummet er der selvfølgelig adgang til den skønne terrasse.

Videre fra alrummet føres man ind i den skønne opholdsstue hvor mange gode timer kan nydes foran brændeovnen. Herfra adgang til et værelse og et stort badeværelse. Der er rig mulighed for at lave en virkelig lækker forældreafdeling med stort soveværelse og tilhørende stort badeværelse.
Til ejendommen hører carport og den skønneste have.

home byder velkommen til den perfekte villa for børnefamilien.
5Antal rum
1984Byggeår
2Antal toiletter
830 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.842 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,521 / 15.719 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Jeppesen
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

njeppe@home.dk

86114499

86114499