Rundhøj Allé 114, 2. tv., 8270 Højbjerg

87 m2 lejlighed

Kontant 1.648.000 kr.

Delevenlig lejlighed, med kort afstand til Aarhus C og hverdagens fornødenheder.


RUNDHØJ ALLÉ - HØJBJERG

Delevenlig lejlighed, med kort afstand til Aarhus C og hverdagens fornødenheder.

home præsenterer denne delvenlige og indflytningsklare 3-værelses lejlighed, der ligger kun få skridt fra offentlig transport, indkøbsmuligheder og Rundhøjskolen. Med kun 3 km til Aarhus City og kort afstand til både vand og skov, er denne bolig ideel for dem, der ønsker nærhed til byens puls og naturens skønhed.

Ved ankomst bydes du velkommen af en rummelig og højloftet fordelingsentré. Lejligheden byder på en dejlig og indbydende stue med rigtigt godt lysindfald og adgang til en sydvendt altan, perfekt til at nyde lange sommeraftener. Opholdsstuen er generøs i størrelse og tilbyder tilstrækkelig plads til både spisebord og sofaafdeling. De to velproportionerede værelser kan nemt tilpasses som soveværelse, børneværelse eller kontor. Køkkenet er funktionelt med masser af skabsplads, indbygget opvaskemaskine og køle-fryseskab. Badeværelset er rummeligt og udstyret med klinker og badekar. Ejendommen har desuden en velfungerende ejerforening og gode fællesfaciliteter, herunder en aflastende cykelkælder, vaskerum og et pulterrum til lejligheden. Der er tilstrækkeligt med parkeringspladser udenfor opgangen og adgang til et grønt fællesareal i baggården.

Beliggenheden tilbyder ikke kun nem adgang til Aarhus City, men også til offentlig transport, indkøbsmuligheder. Rundhøjskolen og ligeledes fitenss. Der er kort afstand til både vand og skov, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at kombinere byliv med naturoplevelser.

Lejligheden fungere rigtig godt til paret, den enlige eller til udlejning.

For yderligere information og for en fremvisning af denne bolig, kontakt home allerede i dag på telefon: 8627 7170 og book en personlig fremvisning.

JaAltan
3Antal rum
1967Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.648.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.092 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,520 / 7.664 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Donvild
home Højbjerg

Salg & vurdering

miked@home.dk

86277170

86277170