Thomas Thaarups Vej 58, 8230 Åbyhøj

141 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

ÅBYHØJ


Spændende funkisvilla i et fornuftigt prisniveau med 202 etagemeter!

I attraktive Åbyhøj får man sig her det perfekte 1. villakøb med fed funkis 60’er stil og en sjældent udbudt boligoplevelse i et fornuftigt prisniveau! Her får I en rummelig 2-plans villa med 202 etagemeter med højloftet, god kælder og skøn have i hyggelige omgivelser. Boligen står klar til, at I kan sætte jeres præg og modernisere. En sjældent udbudt mulighed i dette prisniveau i Åbyhøj og et oplagt førstegangskøb af villa med overskuelig have!
Ejendommen byder i stue niveau på adgang via stort vogn ly i entré god plads til garderobe. Funktionelt køkken med god opbevaringsplads og spiseafdeling også. 2 stor hyggelige stuer med god plads til endnu et spisebordsafsnit og TV-/sofaafdeling samt direkte udgang til gårdterrassen samt haven. I stueplan 3 gode og regulære værelser, 1 gæstetoilet samt 1 stort badeværelse med toilet, badekar, vask, bruseniche og sauna.
Underetagen er en god oplevelse, hvor man har høj til loftet, hvilket gør kælderen her meget anvendelig! Her er separat adgang til såvel udvendigt som indvendigt, og byder på bryggers/vaskerum med vaskefaciliteter, depot-/opbevaringsrum og et rigtig godt samt særdeles brugbart disponibelt rum, der af nuværende ejer har været anvendt til gæsteværelse (kælder er dog ikke godkendt til beboelse), der også kunne være et kontor eller hobbyrum.
Haven er ligeså en dejlig oplevelse! I hyggelige og private omgivelser får man sig her de helt oplagte muligheder for at nyde dejlige sommerstunder enten ved grillen på terrassen eller ved boldspil og leg i den hyggelige og pænt opvoksede have. Solen kan fanges både morgen, dag og aften i haven.
Ejendommen ligger bynært placeret i eftertragtede Åbyhøj kun 2,5 km. fra bygrænsen til Aarhus City. Her har man også kort afstand til dagligvareindkøb, offentlig transport, skønne naturområder og legepladser samt den populære Åby Skole, der er det tilhørende skoledistrikt og kun ligger i ca. 1,2 km. gå afstand fra ejendommen. home byder velkommen til en rigtig god boligoplevelse i et fornuftigt prisniveau!

6Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
610 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.467 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,582 / 16.573 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700