Åby Kirkevej 2, 8230 Åbyhøj

96 m2 villa

Kontant 2.998.000 kr.

ÅBYHØJ - Gl. Åbyhøj


Flyt billigt ind - renovér, byg til... Eller riv ned og opfør drømmehuset!

Billigste hus/grund i Åbyhøj: Flyt billigt ind - renovér, byg til ... Eller riv ned og opfør nyt – mulighederne er mange på denne absolutte top placering i det eftertragtede Gl. Åby! Her er I placeret med udsigt til Åby Kirke i det fantastisk unikke landsbymiljø kaldet ”Gl. Åby” kun ca. 1,5 km. fra bygrænsen til Aarhus C.! Med en attraktivplacering i den hyggelige, lille enklave omkring forstadsområdet "Gl. Åby", ligger I her i et ikonisk landsbymiljø, der ganske enkelt bør opleves! Med fred, ro og idyl i en klumme af flere fredede og sjælfyldte ejendomme - og så kun 5 minutters cykleafstand til City, storbylivets mange glæder og i kort afstand til Brabrand Søen og Årslev Engsø med smuk natur, roklub og mulighed for hyggelige gå-, cykel og løbeture rundt om søen.
Der foreligger tilladelse til 64 m2 stor tilbygning samt nedrivningstilladelse. Tilladelser samt tegninger af tilbyg og visualisering af konkret projekt på nyopført hus kan fremsendes ved forespørgsel til home. Grunden er 620 m2 og maksimal bebyggelsesprocent er 25%. 
Selve ejendommen byder på 96 m2 bolig jf. BBR i stueplan samt en 1. sal, der de sidste mange årtier har været anvendt til blandt andet 2 soveværelser, men som aldrig er søgt godkendt/registreret, hvorfor dette betragtes som disponible kvadratmeter. Alt dette i en charmerende ejendom anno 1896, der dog løbende er blevet moderniseret med respekt for husets sjæl og charme. Megen opdatering og modernisering bør dog på beregnes. Man indledes til denne spændende boligoplevelse i husets entré. Herfra har man adgang til stort og funktionelt køkken med god plads til spiseafdeling. Derudover stor stue spisestue med god plads til mange spisende, samt hyggelig afdeling til TV-sofaafdeling og brændeovn… Alle nogle rigtige hjerterum med pragtfuld udsigt til den vidunderligt smukke Åby Kirke og en dejlig rumfornemmelse med lavt til loftet og den helt rigtige ”landsbystemning”. En generel fornemmelse af charme og sjæl i en sjældent udbudt mulighed! I huset er 1 regulært soveværelse i stueplan med ”walk-in-closet”, og som nævnt 2 disponible rum på 1. salen, hvor nuværende ejer har inddraget til tidligere loftsrum og anvender dette til 2 soveværelser; men som sagt ikke godkendt til bolig. Derudover stort badeværelse med toilet, bruseniche og bred vask i stueplan, samt WC på 1. salen. Fra køkkenet og stuen er udgang til terrasse, haven og fornemmelse af hyggeligt bymiljø med mulighed for at fange solen fra morgen til aften. En skøn have, der er nem at holde og byder på rolige, afskærmede omgivelser… Bør opleves! Herudover er vaskehus med opbevaringsmulighed også, stort garage med mulighed for reparation af bil (mulighed for at anvende grav) og plads til værktøj mv. samt slutteligt en stor carport.

Alt i alt en dejlig boligoplevelse samt en skøn og unik ejendom! I kort afstand fra ejendommen er gode muligheder for dagligvareindkøb og offentlig transport. Skoledistriktet er den populære Åby Skole, som ligger i ca. 700 meters gåafstand fra ejendommen, ligeledes skal der nævnes at der kun er 100 meters gåafstand til nærmeste børnehave. Ring til home og få en fremvisning af boligen og en tur i haven. Vi opfordrer til, at I møder op en 15 minutters tid før vores aftale, og tager en rolig gåtur i nærområdet omkring det helt fantastiske Gl. Åby og kirken, som man næppe finder andre steder så tæt på det attraktive Aarhus Centrum. home byder velkommen til en spændende mulighed!

4Antal rum
1896Byggeår
3Antal toiletter
620 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.192 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,195 / 13.845 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700