Ny pris

Tousvej 87, 1. th., 8230 Åbyhøj

77 m2 lejlighed

Kontant 2.398.000 kr.

ÅBYHØJ


Altid populær og delevenlig 3-værelses lejlighed på attraktiv placering i flot stand!

home byder velkommen til denne lækre og charmerende ejerlejlighed i populære Åbyhøj med hyggelig, privat og sydvestvendt altan med dejligt kig til grønne arealer! Med en attraktiv beliggenhed kun få kilometer til Store Torv og storbylivet, henvender lejligheden sig til de kræsne købere, der måtte ønske sig en indbydende lejlighed i rigtig god og velholdt stand.

Lejligheden fremstår såvel udvendigt som indvendigt indbydende med lyse indtryk, dejlige lysindfald og flotte parketgulve. Den rummelige entré med god garderobeplads fungerer som fordelingsnøgle til:  
  
Stor stue med skøn udsigt! I dette rum er god, oplagt plads til TV-/sofaafdeling samt større spiseafsnit. Herfra er adgang til hyggelig, privat altan med plads til bord og et par stole, hvorfra hyggelige stunder kan nydes i middags- samt aftensolen. 2 gode, regulære værelser i rummelige størrelser. Flot, lyst og funktionelt køkken med god plads til madlavning samt opbevaring. Nydeligt badeværelse i flot stil med stor bruseniche!  
  
Boligen er en del af en præsentabel ejendom anno 1960, hvorved der er gode parkeringsmuligheder og generelt en velfungerende ejerforening. Ejendommen har to hyggelige, store fælleshaver med charmerende træer og god mulighed for at hygge sig med gæster. I kælderen er rigtig gode fællesfaciliteter såsom selskabslokale, tørrerum, vaskerum og cykelafdeling. Med til lejligheden hører også et tremme rum med mulighed for opbevaring. Summeret op; en god og meget charmerende lejlighed med direkte udgang til hyggelig sydvestvendt altan på eftertragtet beliggenhed i det attraktive Åbyhøj med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, den eftertragtede Åby Skole, offentlig transport og meget mere! Læg hertil, at Store Torv, storbylivet og populære uddannelsesinstitutioner ikke ligger langt fra lejligheden!  
  
home inviterer indenfor til en dejlig boligoplevelse i form af lækker 3-værelses lejlighed!  
 
 
JaAltan
3Antal rum
1960Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.551 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,821 / 11.127 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700