Menu

ÅBYHØJ - I kort afstand fra bygrænsen til Århus C.

Stor lejlighed i stueplan med udgang til fælleshave

home byder nu velkommen til denne dejlige, delevenlige og store ejerlejlighed i højt stueniveau med direkte udgang til stor skøn privat fælleshave, der kun deles med overboen!  
 
Indgang til lejligheden foregår i højt stueniveau, hvor man har entré, køkken, stue, 2 værelser og badeværelse. Mulighed for at kunne deles af op til 3 beboere!  
 
Hele boligoplevelsen er rigtig god og bør ganske enkelt opleves! Beliggenheden bliver næppe bedre, da lejligheden kun ligger et stenkast fra bygrænsen til Aarhus City og storbylivet. Læg hertil, at grunden samtidig ligger op i mod store gamle bøgetræer.
 
Boligen fremstår indvendigt velholdt samt indflytningsklar, og henvender sig til de købere, der søger en bolig med god plads. Forældrekøb er tilladt og kunne derfor være en mulighed, da den også er delevenlig for helt op til 3 beboere! Boligen er også oplagt for de, der søger en bolig med minimum af trapper i privat højt stue niveau, hvor man som nævnt har direkte udgang til vidunderlig oase af fælles have.  
 
Planløsningen består i rummelig entré med god garderobeplads til sko og overtøj, funktionelt nyere-renoveret køkken i lys og moderne stil, med god plads til madlavning, samt megen opmagasineringsplads i skabene samt skufferne. Her også lille spiseplads med dejlig kig til haven. Derudover rigtig fint og nydeligt badeværelse i velholdt og tidløs stil med bl.a. rummelig bruseniche, vask og toilet. Stor hyggelig opholdsstue med oplagt plads til såvel TV-/sofaafdeling og større spiseafsnit. Slutteligt 2 regulære soveværelser i rummelige, indretningsvenlige størrelser. Anvendes stuen til et værelse, byder muligheden sig for delevenlighed op til 3 personer! Ydermere er der eget kælderrum til lejligheden, som er ideelt til opbevarings- eller arbejdsrum. 
 
Den store fælles have sikrer, at man her har mulighed for at nyde solen fra morgen til aften! Meget oplagt til eksempelvis hyggelige grillstunder i sommersæsonen med god plads til bord samt stole. En absolut fantastisk oase, der udelukkende deles med ejerlejligheden på 1. sal. 

 
Ejendommen en flot klassisk ejendom med fælles kælder, hvor der til nærværende hører brugsret til 2 store private og selvstændige kælderrum. Derudover stort fælles vaskerum, hvor hver lejlighed har sin egen vaskemaskine og fælles tørretumbler.    
 
Lige ved ejendommen er yderligere overdække til cykler/barnevogn og kort afstand til gode muligheder for indkøb, Åby Skole, specialbutikker, bibliotek, banker mv. Alt i alt en rigtig god ejerlejlighed med mange kvadratmeter på en særdeles populær beliggenhed i eftertragtede og idylliske Åbyhøj lige ved Danmarks 2. hovedstad, Aarhus. 

home inviterer inden for...
 
 

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 2.598.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.044 kr.
 • Kvm. pris ? 32.886 kr.
 • Udbetaling 130.000 kr.
 • Brutto/Netto ?
  ekskl. ejerudgift
  9.747 / 8.677 kr.
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 79 m2
 • Grundareal 0 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 3
 • Byggeår 1910
 • Energimærke D
 • Sagsnr. 618-02511
 • Flere fakta om boligen
Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Silkeborgvej 216, ST.
8230 Åbyhøj
Kontantpris 2.598.000

Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Silkeborgvej 216, ST.
8230 Åbyhøj

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 618-02511
Silkeborgvej 216, ST.
8230 Åbyhøj

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Whirlpool ovn<br>Gram induktionskogeplade<br>Ikea køleskab<br>Ikea opvaskemaskine<br>Gram skabsfryser<br>Gorenje tørretumbler<br>Candy vaskemaskine<br><br>
 • Ejendomsværdi i kr. 1.450.000
 • Heraf grundværdi i kr. 398.200
 • Vurderingsår 2017

/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo