Dr. Holsts Vej 48, st.. 87., 8230 Åbyhøj

47 m2 lejlighed

Kontant 1.245.000 kr.

ÅBYHØJ - Digterparken


Oplagt forældre-/studiekøb! Indflytningsklar 2-værelses med stor terrasse, klar til overtagelse

Klar til overtagelse! Indflytningsklar 2-værelses lejlighed med et dejligt køkken-/alrum, godt regulært soveværelse samt direkte udgang til hyggelig og stor, sydvendt terrasse. Lejligheden ligger i attraktive Åbyhøj med kort cykleafstand til Aarhus City samt storbylivet. Et perfekt 1. gangs boligkøb – og henvender sig også til udlejning som et forældre- og/eller studiekøb. Lys, mere eller mindre tom og klar til overtagelse!
Boligindretning: Vindfang/entré. I forlængelse heraf fordelingsgang med plads til garderobeopbevaring. Fint badeværelse med toilet, brus og håndvask. Skønt køkken-/alrum med et godt lysindfald og en dejlig rummelighed! Her får du et fint køkken med optimale rammer for samtale og nærvær under såvel madlavningen i køkkenet som samtaler ved måltidet omkring den oplagte spiseplads. Endvidere i dette store rum er god og igen oplagt plads til TV-/ sofaafdeling samt direkte udgang til skøn terrasse. Et yderst stort aktiv specielt i sommersæsonen, hvor hyggelige stunder omkring grillen kan nydes i de optimale omgivelser med sol fra morgen til aften grundet orienteringen mod syd. Derudover byder den gode lejlighed på et godt og regulært soveværelse med skabsplads og gode opbevaringsmuligheder. Der hører til nærværende lejlighed brugsret til rummeligt tremmerum i den fælles kælder på ca. 4,6 m2 med masser af opbevaringsplads, hvor der også er mulighed for at få cykler ned i aflåst sikkerhed. Herudover er der rigtig gode muligheder for parkering til motorkøretøjer lige ved ejendommen samt hyggelige, grønne fællesområder også.
Nærværende lejlighed er en del af Ejerforeningen Digterparken, som kan betegnes som såvel anerkendt som veldrevet. Til ejerforeningen hører vicevært/gartner, der løbende vedligeholder Digterparkens naturskønne græsområder samt ejendomme. Således står lejligheden udvendigt også flot vedligeholdt og præsentabelt. Til sidst skal fælles vaskerum, fælles cykelkælder samt mulighed for leje af festlokale i ejerforeningen nævnes. Alt i alt en god mulighed for at få sig en populær lejlighed på en attraktiv beliggenhed i Åbyhøj, ikke langt fra Aarhus City!
Oplagt for køberen, der søger en indflytningsklar bolig med direkte udgang til terrasse. I kort afstand fra lejligheden er endvidere Silkeborgvej og Åbyhøj Torv, der byder på gode muligheder for indkøb, offentlig transport, specialbutikker, fastfood og hvad hjertet ellers måtte begære. Skoledistriktet for nærværende adresse er i øvrigt den eftertragtede Gammelgårdskolen, der kun ligger i ca. 1 kilometers gåafstand fra lejligheden. home inviterer indenfor til et godt lejlighedskøb!

2Antal rum
1997Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.571 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,232 / 5.821 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700