Helenelyst 47, 8220 Brabrand

162 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

BRABRAND - Helenelyst


Unik kvalitetsvilla med fantastisk lys, rummelighed - og skøn udsigt!

home inviterer indenfor til denne unikke kvalitetsvilla fra år 2005 med flot arkitektonisk udtryk, højt til loftet samt skøn rummelighed - og dette på en eftertragtet beliggenhed i populær, nyere udstykning i attraktive Brabrand! Beliggenheden er i absolut top med fantastisk luft omkring huset og dejlig udsigt. Her er gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur, tæt på byen og med god infrastruktur til motorvejsnettet. Huset byder på masser af plads med bl.a. 2 badeværelser, 4 værelser (hvoraf 2 har hemse) og skønne hjerterum!
Ejendommen ligger på én af Helenelysts blinde stikveje med dejlig privat have og terrasser, hvorfra solen kan nydes – på en af områdets bedste placeringer, hvor I får et langt vue, grundet husets høje placering… Bør opleves!
Foran denne moderne boligoplevelse er der gode parkeringspladser og et stort vognly samt skur med god opbevaringsplads til haveredskaber mv.
Villaen fremstår lys og rummelig med højt loftet i de fleste rum; oplagt for den moderne børnefamilie, der søger en vedligeholdelsesbegrænset bolig med et generelt lækkert og moderne indtryk. Villaen indeholder: Entré med adgang til separat bryggers med ekstra opbevaringsplads, vaskefaciliteter mv. Derudover 4 regulære værelser, alle i gode og indretningsvenlige størrelser. 2 gode badeværelser, begge med bruseniche, toilet og vask. Oplagt børneafdeling med 3 soveværelser (2 med hems) og eget badeværelse – samt separat forældreafdeling.
Stort, skønt køkken-/alrum med plads til gæster, direkte udgang til villaens terrasse med pragtfuld udsigt og haven. Flot lyst køkken med gode hårde hvidevarer og de oplagte rammer for nærvær og samtale under såvel madlavningen i det moderne og funktionelle køkken. Separat viktualierum. Stuen ligger i delvis åben forbindelse med villaens køkken-alrum, dog i nedsænket afdeling med mulighed for at lukke døren - og har et dejligt lysindfald med stort glasparti ud til villaens have. Generelt højt til loftet ide fleste rum og ekstragode lysindtryk.
Skoledistriktet for huset er den populære Engdalskolen, der ligger i gåafstand fra ejendommen. Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, skove, stier oplagt til gåture, løb, cykling mv. –samt skøn natur ved Langdalen og i Hans Broges Bakker ikke langt fra ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder. home byder varmt velkommen til en dejlig boligoplevelse! 
5Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
790 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.592 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,388 / 25.277 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700