Gartnerivej 2, st.., 8220 Brabrand

112 m2 lejlighed

Kontant 1.445.000 kr.

BRABRAND


GI' ET BUD - BUD ØNSKES! Rummelig stuelejlighed med udgang til skøn terrasse

GI' ET BUD - BUD ØNSKES! 

Denne rummelige lejlighed i stueplan med direkte udgang til terrasse ligger med en absolut attraktiv beliggenhed i Brabrand med gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder.
Planløsningen består af stor entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen, der adgang til hhv. 2 store og regulære soveværelser, samt boligens hyggelige opholdsstue med god plads til både spiseplads og sofaafdeling. Herfra videre gang til lejlighedens køkken med god plads til madlavningen og megen skabsplads. Derudover et nydeligt badeværelse i lys stil med bl.a. bruseniche, toilet og vask. Afslutningsvist er lejligheden sidse rum, som kunne være et kontor. Herfra separat dør med direkte udgang til den fælles store terrasse og græsareal, der ligger fantastisk for specielt eftermiddags- og aftensolen i naturskønne grønne områder og et generelt roligt miljø. Her god mulighed for at nyde solen samt med god plads til at kunne sidde og spise - et stort aktiv specielt i sommersæsonen! På den anden side af ejendommen har man mod syd have med plads til eksempelvis trampolin.
Lejligheden er en del af en ejerforening på i alt 3, bestående af stuen, 1. salen og 2. salen. Man har fælles vaske-/tørrerum, parkeringspladser samt eget depotrum. Mulighederne for dagligvareindkøb, skole, sportsinstitution og offentlig transport må siges at være gode, da ejendommen er placeret med en rigtig god infrastruktur. Lig hertil, at der i kort gåafstand fra lejligheden, er mulighed for at komme til den populære Brabrand Sø og den omkringliggende natur, der er attraktiv grundet sin oplagte mulighed for via gåture, løb eller cykling at få frisk luft i natursmukke og idylliske omgivelser. I kort afstand fra lejligheden ligger Brabrand-stien, hvorfra man nemt kan komme til Aarhus By via cykel.
Flyt ind i en sjældent udbudt stuelejlighed i stor størrelse på særdeles attraktiv beliggenhed lige ved idyl og rolige omgivelser i attraktive Brabrand! home byder velkommen...

3Antal rum
1914Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.199 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,376 / 6.742 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700