AARHUS V - Præstehaven

Ikonisk 3-plans rækkehus med 147 m2 i historisk byggeri på eftertragtet og bynær placering!

BUD ØNSKES! Nu udbydes ét af de eftertragtede og sjældent udbudte rækkehuse på Præstehaven i Gammelgårdskolens skoledistrikt! Her får I et skønt, bynært og indflytningsklart rækkehus lige ved fra bygrænsen til Aarhus C. og storbylivet!

Planløsningen er god og funktionel med i alt 147 m2 i 3 meget anvendelige plan. Her er direkte udgang til vestvendt terrasse samt have, og kort cykleafstand til Aarhus City. En sjælden udbudt vare i rolige og trygge omgivelser - og dog på en så bynær placering! I sin planløsning består boligen af: Præsentabel entré/hall med god garderobeplads, flot svungen trappe til 1. salen og nedgang til underetagen. Flot køkken fra år 2009 og skøn spise-/opholdsstue med skønt lysindfald fra de store vinduespartier orienteret mod syd-vest og dejligt kig til den hyggelige og afskærmede terrasse samt have. Her mulighed for at have hyggelig TV-sofaafdeling samt oplagt spiseafsnit også. Fra dette rum har I direkte udgang til terrasse også orienteret i vest, hvilket i sin aflange form sikrer sol fra morgen til aften på én af de 2 terrasse i hver sin ende. Bør opleves! Her også skur til haveredskaber, cykler osv.
Åben og lys trappeopgang til 1. sal, som består af repos, 3 regulære værelser i gode størrelser. Her dejlige lysindfald og skøn udsigt. Særdeles godt og funktionelt! Fra det ene af værelser direkte udgang til altan, igen med skøn udsigt og plads til et par stole og bord. Husets ene nydelige badeværelser af i alt 2 - dette fra år 2009 med bl.a. gulvvarme. Højloftet underetage, der i år 2020 har gennemgået en omfattende opdatering med viktualierum, stort og flot badeværelse, bryggers med vaskefaciliteter samt opbevaring, og et disponibelt rum, som kan anvendes til kontor, hobbyrum, gæsteværelse e.l. (kælder ikke godkendt til beboelse).
Alt i alt et fantastisk rækkehus! Den vest orienterede placering af haven samt terrassen sikrer den gode mulighed for hyggelige stunder specielt i sommersæsonen, oplagt til grill, hygge og samvær - og så i dejlige samt private omgivelser. Området kan betegnes som godt og trygt med imødekommende og rare naboer. Her får I gode omgivelser med nærtliggende grønne arealer samt legeplads, der giver eventuelle børn mulighed for spil og leg i skønne omgivelser! En sjældent udbudt mulighed på en attraktiv beliggenhed i kort afstand til Aarhus By samt gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport og meget mere! Det tilknyttede skoledistrikt for nærværende adresse er som nævnt den populære og velrenommerede "Gammelgårdskolen", der ligger i ca. 1.300 meters gåafstand fra boligen. home byder varmt velkommen...

Vis mere

Fakta

 • Boligareal 104 m2
 • Grundareal 163 m2
 • Kælderareal 49 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 1940
 • Antal plan 3
 • Energimærke C
 • Sagsnr. 6180000840
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Præstehaven 9, Hasle
8210 Aarhus V
Kontantpris 4.298.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Præstehaven 9, Hasle
8210 Aarhus V

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Ovn: Voss  -   Kogeplade  -  Emhætte: Gorenje  -  Køleskab: Gorenje  -  fryser: Electrolux  -  Opvaskemaskine: Gorenje  -  Vaskemaskine: Electrolux  -  Tørretumbler: Electrolux
 • Ejendomsværdi i kr. 1.950.000
 • Heraf grundværdi i kr. 516.500
 • Vurderingsår 2019
/ Åbent hus med tilmelding

Præstehaven 9, Hasle
8210 Aarhus V

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo