Rosenkrantzgade 3C, st.., 8000 Aarhus C

47 m2 lejlighed

Kontant 1.695.000 kr.

Super central og veludnyttet lejlighed med lækkert køkken og bad


AARHUS CITY

Indflytningsklar ejerlejlighed til det unge par eller som forældrekøb!
Beliggenheden er optimal for jer som bare drømmer om at bo midt i 8000 Aarhus C. Denne stille sidegade ligger kun 50 meter fra Strøget og selve lejligheden er placeret midt i et hyggeligt gårdmiljø. I bor samtidigt tæt på Banegården samt Bruuns Galleri som er byens mest populære shopping center. Læg hertil, at det populære "Street Food" blot befinder sig 100 meter fra lejligheden – her kan I spise fra alverdens madoplevelser.
Lejligheden ligger således i et roligt kvarter og alligevel tæt på alt. Langt de fleste af byens skoler ligger indenfor en kort cykeltur hvis I altså ikke benytter bussen eller letbanen.

I vil opleve en moderne og lyst indrettet lejlighed med super praktisk indretning. Det kan godt være at lejligheden er registreret som en 1'er, men den føles mere som 1 1/2 - 2 værelser. Her er nemlig en smart halvmur som giver jer mulighed for at have en privat soveafdeling. Lejligheden er helt uden spildplads og med et flot lyst køkken.

Badeværelset er med et flot skabs arrangement, lyse gulvklinker og en rummelig bruseniche. Opholdsstuen er med god plads til jeres personlige møblering.

Ejerforeningen består af flere opgange på Fredensvej og er velfungerende med f.eks. en dejlig fælles gård til hygge, spisning og et par fester om året. 

Ring til din lokale home ejendomsmægler for en personlig fremvisning af denne dejlige ejerlejlighed - vi har åbent alle ugens 7 dage og fremviser når det passer jer!


1Antal rum
1992Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.726 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,834 / 7.917 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Viby - Hasselager

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86114499

86114499