Frederiks Allé 28, 2. g., 8000 Aarhus C

73 m2 lejlighed

Kontant 2.695.000 kr.

Skøn og delevenlig 2'er med godt lysindfald


Indre by - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne utrolig velholdte og yderst velindrettede 2 værelses lejlighed.


Fra ejendommens foyer, kan elevatoren findes som fører dig på 2.sal, hvor denne fine lejlighed er placeret. I lejligheden bydes man indenfor i en utrolig stor og rummelig entré med masser plads til at tage i mod sine gæster. Fra entréen er der adgang til lejlighedens badeværelse, som er holdt med lyse og moderne fliser. 


Lejlighedens åbne køkken-/alrum fremstår lyst og moderne med alt i hårde hvidevarer og masser af opbevaringsplads. Der er i køkken/alrummet masser af plads til at indrette sig med spise arrangement, hvorfor lejligheden også egner sig til deling af 2.  


Lejligheden har 2 gode værelser med en størrelse der gør det muligt at have både skrivebord og seng. Lejlighedens indretningsmuligheder er derfor mange og henvender sig både til parret, singlen og som delelejlighed.


Som medlem af ejerforeningen her, bliver man en del af en sund og velfungerende ejerforening, der løbende har vedligeholdt ejendommen, samt byder på gårdområde, parkeringsfaciliteter og nogle rigtig gode opbevaringsmuligheder i kælderen.


Århus C – tæt på alt.

Som beboer i Århus midtby har man i sagens natur let adgang til alt – lige fra restaurations- og cafélivet i f.eks. Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig de gode indkøbsmuligheder, der blandt andet findes på Strøget, der med sine 850 meter er Jyllands største og bedst besøgte handelsgade.

Selvom man bor midt i Århus er der stadig kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom også byens smukkeste og største park, Botanisk Have, også kan nås med få tramp i pedalerne. Med midtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvad vej turen går. Herudover ligger byens uddannelsessteder i cykelafstand.

2Antal rum
2007Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.637 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,493 / 12.474 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699