Åboulevarden 51B, 1. th., 8000 Aarhus C

39 m2 lejlighed

Kontant 1.399.000 kr.

Centralt beliggende 1 værelses lejlighed


Åboulevarden - Aarhus C

home Aarhus City har nu fornøjelsen at udbyde denne suverænt placeret 1 værelses lejlighed i Aarhus C. Lejligheden er placeret på Åboulevarden i en baggård, og dermed er man placeret i centrum af Aarhus C med alle de fordele dette indebærer, men i et stille og tilbagetrukken baggårdsmiljø. Fra lejligheden er der direkte udgang til den store fælles tagterrasse, hvor aftentimerne kan nydes med familie og venner. 


Lejlighedens alrum er veldisponeret og rummeligt, hvoraf der er plads til både spisebord og seng/sovesofa. Fra alrummet er der adgang til et disponibelt rum, som giver mulighed for ekstra opbevaring eller en fantastisk mulighed for at lave et walk-in closet. 


Badeværelset er stort og flot med separat bruseniche, god opbevaringsplads og vaskemaskine. 


Foreningen er sund og velfungerende. 


Leder du efter dit første boligkøb eller forældrekøb? Så er denne lejlighed det perfekte match. 


Velkommen til! 

Århus C – tæt på alt.

Som beboer i Århus midtby har man i sagens natur let adgang til alt – lige fra restaurations- og cafélivet i f.eks. Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig de gode indkøbsmuligheder, der blandt andet findes på Strøget, der med sine 850 meter er Jyllands største og bedst besøgte handelsgade.

Selvom man bor midt i Århus er der stadig kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom også byens smukkeste og største park, Botanisk Have, også kan nås med få tramp i pedalerne. Medmidtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt kommerundt, uanset hvad vej turen går. Herudover ligger byens uddannelsessteder i cykelafstand.

1Antal rum
2007Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.399.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.868 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,143 / 6.554 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus Ø

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86191600

86191600