Velholdt landejendom mellem Gandrup og Hals

1,3 hektar jord og mulighed for hestehold

Her på Nørengen 36 – dejligt tilbagetrukket fra vejen og omgivet af grønt – finder du denne fine ejendom. Sætter du pris på god plads, vil du måske gerne kunne have en hest eller to gående, og vil du samtidig gerne undgå at stå med en gammel bondegård, som hele tiden skal passes og plejes? Så er dette det oplagte nye hjem for dig.

Der er kun godt fire kilometer til Gandrup, hvor du finder flere indkøbsmuligheder, daginstitution, idrætsfaciliteter og skole med skolebusordning via telebus. Vil du en tur i skoven, er vejen til Hals Nørreskov endnu kortere. Og endelig ligger selve Hals og kysten langs Kattegat også inden for særdeles overskuelig afstand.
Ejendommen består af et hovedhus fra 1998 med 139 m2 bolig. Dertil kommer ældre udhusbygninger i form af fyrrum og stald samt carport på i alt 104 m2. Og endelig er jordtilliggendet på 13.400 m2. Stalden indeholder to hestebokse og er for nylig renoveret. I fyrrummet er der flere fyringsmuligheder med både oliefyr og kombineret træ- og pillefyr. Og endelig er der også fine forhold indenfor i selve boligen, som netop er blevet malet.
Villaen er indrettet med et rummeligt opholdsmiljø, hvor stuen og køkken-alrummet ligger i forlængelse af hinanden. Fra begge rum er der direkte udgang til det sydvestvendte terrassedæk, og via glasterrassedørene er der samtidig en skøn udsigt til de grønne arealer foran ejendommen. Boligen byder derudover på et separat forældresoveværelse og yderligere tre værelser i en værelsesafdeling. Hertil kommer et brusebadeværelse og et stort bryggers med gavmild plads til såvel tøjvask som opbevaring.
Grunden er disponeret således, at gårdspladsen omgivet af stald, carport og fyrrum ligger nordligt og således bag huset. Her er også er et mindre skovareal, som tillader dig at være selvforsynende med træ til fyring. Haven og den store fold er primært orienteret mod sydvest foran ejendommen. Det giver en fin kombination af masser af lys og muligheden for at udnytte den dejlige udsigt bedst muligt. Har du heste gående, kan du følge med i deres gøren og laden fra terrassen, og den rolige, grønne beliggenhed gør også, at her er et rigt dyreliv med rådyr og fasaner, der jævnligt lægger vejen forbi.
Lyder disse dejlige rammer som de helt rette for dig? Så kontakt os og bestil en fremvisning.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 1.095.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 1.878 kr.
 • Kvm. pris ? 7.877 kr.
 • Udbetaling 55.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 4.682 / 3.927 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling -4%

Fakta

 • Boligareal 139 m2
 • Grundareal 13.400 m2
 • Antal toiletter 1
 • Antal rum 5
 • Byggeår 1998
 • Energimærke D
 • Sagsnr. 8280000064
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Nørengen 36, Holtet
9362 Gandrup
Kontantpris 1.095.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Nørengen 36, Holtet
9362 Gandrup

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 8280000064
Nørengen 36, Holtet
9362 Gandrup

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Ejendomsværdi i kr. 1.100.000
 • Heraf grundværdi i kr. 121.300
 • Vurderingsår 2018
/ Fremvisning med tilmelding

Nørengen 36, Holtet
9362 Gandrup

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo