Søst Bygade 37, Søst, 6230 Rødekro

145 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Pæn og veludnyttet villa på stor, grøn grund


Højloftet udestue med udsigt over de åbne marker

På et dejligt stort grundstykke med udsigt over de åbne marker mod syd og øst finder I denne lyse og indbydende villa med god plads til hele familien. Boligen byder blandt andet på fire værelser samt badeværelse og gæstetoilet, og samtidig får I glæde af en dejlig, højloftet udestue, hvor I virkelig kan nyde udsigten. På trods af den naturnære og landlige beliggenhed er der desuden bare fem minutters køretur til både Hjordkær eller Rødekro, mens I kan nå Aabenraa på ti minutter i bilen. Ydermere hører der til ejendommen et dejligt stykke natur der henligger på et særskilt matrikel på 5.444 m2. Arealet kan ikke bebygges men kan finde anvendelse som skov, shelterplads med bålsted og meget andet. Forhør mere herom ved home.  
Der er tale om en pæn villa fra 1973 med 145 boligkvadratmeter i et enkelt plan, og dertil kommer udestuen på yderligere 19 kvadratmeter. Her er også en stor garage med værksted  ( er noteret med 50 m2 i BBR.)
De fire værelser ligger praktisk fordelt, så I får mange forskellige indretningsmuligheder og eksempelvis kan have en afsondret forældreafdeling i den ene ende af huset, hvor I finder et soveværelse med masser af indbygget skabsplads og nem adgang til et flisebadeværelse med rainshower.
Der er gæstetoilet ved entréen, og I finder et stort bryggers ved køkkenet med pæne, hvide elementer, der matcher dem i køkkenet. Køkkenet er desuden dejligt stort og udstyret med masser af bord-, skuffe-  og skabsplads. Herfra kan maden nemt bæres ind i den tilstødende stue, hvor der er brændeovn og vinduer mod syd, øst og vest, så solen dagen lang kan finde sin vej indenfor. Mod øst får I adgang til den højloftede udestue, der er formet som en pavillon, og mod vest er der udgang til en stor terrasse, hvor I kan nyde aftensolen.
Haven er så stor, at den nærmest vil føles som en park, og den byder også på en østvendt terrasse til morgensolen samt et drivhus og en plæne, der omgives af høj og tæt beplantning mod vejen. Her får I god plads og højt til himlen.
Vil I ned over grænsen, tager det i øvrigt bare en halv time i bilen, for der er nem adgang til motorvejen fra adressen. Der er desuden masser af skove og skøn natur i området, så det kan blive til lange, varierede gåture i det fri.
Lyder det som noget for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning på Søst Bygade 37!
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
6911 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.489 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,982 / 5.550 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045