Olof Palmes Allé 11U, 5. 10., Blækhus Aarhus, 8200 Aarhus N

31 m2 lejlighed

Leje pr. md. 5.250 kr.


Drømmer du om at bo i Aarhus? Med Blækhus får du byens måske bedste beliggenhed. Du er tæt på både centrum og diverse uddannelsesinstitutioner såsom Universitetet, Aarhus Tech og Via University.

Skriver du under på lejekontrakten nu, så får du tilmed mulighed for at bo huslejefrit i 2 måneder. 
 
STUDIEGARANTI
Du har desuden mulighed for at aftale studiegaranti i Blækhus Aarhus. Det betyder at du allerede nu kan reservere en bolig med indflytning til studiestart. Kommer du mod forventning ikke komme ind på dit studie i Aarhus, kan kontrakten annulleres.

Vores rummelige 1-værelses lejeboliger har alt, hvad du skal bruge og mere til. Nyd morgensolen på tagterrassen med udsigt udover Aarhus, spil petanque under åben himmel og få arbejdsro i de hyggelige lounge- og arbejdsområder. Skal du have flere venner eller familie på besøg, kan du benytte alle faciliteterne i Kulturbunkeren, som du finder lige udenfor din dør. Blækhus Aarhus’ lejeboliger er den perfekte løsning for dig, som er studerende og gerne vil være tæt på det hele. Du får ubegrænset leje, og så kan du faktisk også blive boende, når du er færdig med din uddannelse.    

Så vil du være tæt på det hele, og opleve bydelens kombination af puls og natur, så er vores lejeboliger i Aarhus den rette boligløsning for dig - og så får du tilmed mulighed for at bo huslejefrit de første 2 måneder, når du har skrevet under på lejekontrakten. Du flytter ind og du betaler først husleje 2 måneder efter indflytning. Der betales depositum svarende til 3 måneders husleje samt 1 måneds forudbetalt leje ved underskrift på lejekontrakten. Lejer betaler selv forbrug fra indflytning i lejligheden.

Hvis du vil høre mere om Blækhus Aarhus eller blive del af Blækhus-fællesskabet, så hører vi hellere end gerne fra dig.      

Vi holder Åbent hus i Blækhus Aarhus hver tirsdag kl. 16.15-17.00 og søndag (lige uger) kl. 12-12.45. Her får du mulighed for at opleve Blækhus helt tæt på, når vi inviterer dig med indenfor i vores lækre lejeboliger.    

DET ER MULIGT AT SØGE BOLIGSTØTTE VED KOMMMUNEN.    

OBS billederne er fra prøvebolig i stueetage.
JaElevator
1Antal rum
2023Byggeår
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

5.250 kr.

Aconto forbrug pr. måned

350 kr.

Depositum

15.750 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Blækhus Aarhus.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant
home Aarhus Ø

Ejendomsmægler

krmb@home.dk

86191600

86191600