Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 13. marts

kl. 16.30-17.00

Birke Allé 39, 7100 Vejle

101 m2 rækkehus

Leje pr. md. 9.995 kr.

Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 6. marts

kl. 16.30-17.00

Åbent hus med tilmelding

Onsdag d. 13. marts

kl. 16.30-17.00

Rækkehuse til udlejning i Ødsted, Birke Allé


Et nyt eksklusivt boligbyggeri af lavenergi rækkehuse

Udlejer tilbyder at lave et ekstra værelse, hvis dette ønskes.
 
Birke Allé skal danne ramme om liv og glæde. På Birke Allé er der plads til hverdagen og alle de gode stunder med familie og venner. 
 
I boligerne er der fokus på funktionalitet og enkelthed således, at der bliver mere luft i hverdagen. Rækkehusene rummer hele 101m2, som er fordelt på enten tre eller fire værelser.  Afregning direkte til leverandør. 
 
Indretningen af boligerne er flot og gennemtænkt. Fra den flisebelagte parkeringsplads bevæger du dig ind i den klinkebelagte entre. Herfra er der adgang til bryggers med håndvask. 
 
På modsatte side finder du et lyst soveværelse med en fast monteret skabsvæg. Badeværelset er i tidløst design med flotte mørkegrå fliser, hvide vægge samt elementer. Centralt i boligerne finder du det sore lyse alrum. Her er et lyst vinkelkøkken i stilrent design samt hvidevarer af god kvalitet.
 
Dette giver rig mulighed for at indrette et hyggeligt spiseområde samt sofa/stue areal. På begge sider af alrummet e der store vinduespartier med udgang til flisebelagt terrasser.
 
Ikke nok med, at dette giver mulighed for at vælge terrasse alt efter sol og vind, giver de stor vinduer ligeledes et dejligt naturligt lysindfald i de store rum.
 
Fra alrummet har du ligeledes adgang til de lyse værelser, der kan indrettes som børneværelse, gæsteværelse kontor eller hobbyrum. Dertil får du et skur på cirka 4m2. Området åbner for naturoplevelser og gåture ud gennem et rekreativt grønt område syd for boligerne.
 
Selve boligområdet bliver udlagt i græs, træer og hæk. Boligerne opfylder de nyeste bygningsreglementer og er opvarmet med varmepumpe hvilket gør boligerne til lavenergi boliger.
 
For dig betyder det, at udgifterne til varme vil være lavere end ved boliger uden denne klassificering. Boligerne er klimavenlige i drift og har et kontrolleret indeklima, hvor ventilations-systemet selv klarer luftudskiftningen.
 
Ødsted er en lille by med knap 1.500 indbyggere. Byen er beliggende cirka 11 kilometer fra Vejle Kommune samt Region Syddanmark.
 
Byen tilhører Ødsted Sogn hvor du finder både skole, idrætshal, brugsforening, bager samt pizzeria i byen.  Alt sammen under en kilometer fra Birke Allé. I Ødsted får du ro, smukke naturområder og livet fra lokalområdet på samme tid.
 
Derudover er der kort afstand til større byer som Vejle og Kolding.
 
Kontakt home Vejle allerede i dag, for at høre mere: 7582 2811.
 
 https://birkealle.dk/

*Plantegningen er vejledende og uden ansvar.
3Antal rum
2008Byggeår
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

9.995 kr.

Aconto forbrug pr. måned

0 kr.

Forudbetalt leje

19.990 kr.

Depositum

29.985 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet Birke Alle.

Se hele projektet