Islands Brygge 79C, 5. th. 8601., A-House, 2300 København S

152 m2 lejlighed

Leje pr. md. 25.900 kr.

Lyse lejligheder i New York-stil beliggende i hjertet af det pulserende Islands Brygge!


Eksklusive lejeboliger på Islands Brygge!

Stort loft med udsigtsaltan
Store lysindfald, polerede betongulve og urbane rumforhold.
Velkommen til en Loft XL-lejlighed i det ikoniske A-House ved Islands Brygge havnefront. 
 
Her bor du i en unik 2-værelses lejebolig med stor entré og gang, der har plads til garderobeskab. Langs køkken-alrummets væg finder du et lyst, integreret, grebsløst køkken med indbygningsovn, der bliver en veldesignet forlængelse af gangens areal. På badeværelset har du gulvvarme, bruseniche, moderne væghængt toilet og ekstra bred håndvask til hverdagens plejeritualer, samt integreret vaskemaskine og tørretumbler. Den åbne stue kan nemt inddeles med en industriel skillevæg, der markerer et separat areal til soveværelset. Herfra har du adgang til din egen altan med udsigt over Islands Brygges havnemiljø.
 
De rå betonlofter, industripræg og bygningssøjler er klassiske kendetegn i New York-lofts – og det ses tydeligt i boligen. Planløsningen stiller storbykrav til kreative indretningsidéer og giver rum til kræsne singler og par, der søger New Yorker-originalitet med nordisk kvalitet. Udenfor hoveddøren starter Islands Brygges cafékvarterer, naturområder og blå havnekanaler.
 
A-House på Islands Brygge
Et levende hus mellem havnefront og Fælled.
Det industrielle A-House opstod som et anerkendt kunstnerkollektiv for upcoming musikere og designere – og rummer i dag 195 New Yorker-inspirerede lejligheder i hjertet af Islands Brygge.  
 
Besøg dit in-house fitnesscenter, nyd en cafe latté på de hyggelige caféer og invitér gæster på italienske fristelser fra Scarpetta i stueetagen. Under huset er parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads – også for el-biler. På taget finder du Nordens største tagterrasse, frit tilgængelig for beboerne, med loungemøbler og grønne plantekasser – og udsigt over Islands Brygge havnekanal og Amagers grønne naturområder.
 
Bølger, badestrande & bryggekvarter
Kom tæt på Islands Brygges blomstrende havnemiljø.
Her finder du spændende caféer, gode indkøbsmuligheder og små distancer til det, der tæller.
300m fra din lejlighed ligger Havnevigens Badestrand for små og store vandhunde – og du er kun 5 min i bil fra dit morgenbad i Havnebadet Islands Brygge, klubbens kajakpolo eller Bryggens beachvolley.
 
Med Amager Fælled i baghaven er det nemt at finde løbeskoene frem. Du er også kun en kort cykeltur fra Fisketorvets shoppingcenter og Strøget - og altid tæt på de gode pendlerveje via cykelbroen over Københavns Kanal eller motorvej 02 mod Nordsjælland.
 
Se mere på A-husets egen hjemmeside: https://a-house.com/da/ 
 
Kontakt os for en personlig fremvisning.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

25.900 kr.

Aconto forbrug pr. måned

1.266 kr.

Forudbetalt leje

25.900 kr.

Depositum

77.700 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet A-House.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Egerod
home Sydhavnen & Projektsalg

Udlejningschef & Ejendomsmægler, MDE

chege@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05