Islands Brygge 79C, 4. th. 8502., A-House, 2300 København S

167 m2 lejlighed

Leje pr. md. 28.995 kr.

Lyse lejligheder i New York-stil beliggende i hjertet af det pulserende Islands Brygge!


Eksklusive lejeboliger på Islands Brygge!

Storbyliv med karakter
Store lysindfald, polerede betongulve og urbane stuer.
Velkommen til en Copenhagen Loft XL-lejlighed i det ikoniske A-House ved Islands Brygge havnefront.
 
Her bor du i en stor 2-værelses lejebolig med entrékrog i gangen, hvor du kan hænge frakke og taske. Boligen har et grebsløst køkken i sort højglans med integrerede skabe, der bliver en del af køkken-alrummets vægdesign mellem søjler og skillevægge. På badeværelset har du gulvvarme, bruseniche, moderne væghængt toilet og ekstra bred håndvask til hverdagens plejeritualer, samt bryggers med vaskesøjle. Fra det åbne køkken-alrum har du adgang til alle boligens værelser, inddelt med industrielle metalindfattede ruder og murværk i ægte New Yorker-stil. Herfra har du også adgang til din egen altan med udsigt over Islands Brygges havnemiljø og Amager Fælleds grønne trætoppe.
 
De rå betonlofter, industripræg og bygningssøjler er klassiske kendetegn i New York-lofts – og det ses tydeligt i boligen. Planløsningen giver et åbent køkken-alrum, men med adskilte værelser, der giver god plads til hjemmekontoret, gæster eller familiens mindste. Udenfor hoveddøren står du midt i Islands Brygges cafékvarterer, naturområder og blå havnekanaler – foruden daginstitutioner og skole lige om hjørnet.  
 
A-House på Islands Brygge
Et levende hus mellem havnefront og Fælled.
Det industrielle A-House opstod som et anerkendt kunstnerkollektiv for upcoming musikere og designere – og rummer i dag 195 New Yorker-inspirerede lejligheder i hjertet af Islands Brygge.  
 
Besøg dit in-house fitnesscenter, nyd en cafe latté på de hyggelige caféer og invitér gæster på italienske fristelser fra Scarpetta i stueetagen. Under huset er parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads – også for el-biler. På taget finder du Nordens største tagterrasse, frit tilgængelig for beboerne, med loungemøbler og grønne plantekasser – og udsigt over Islands Brygge havnekanal og Amagers grønne naturområder.
 
Bølger, badestrande & bryggekvarter
Kom tæt på Islands Brygges blomstrende havnemiljø. Her finder du spændende caféer, gode indkøbsmuligheder og små distancer til det, der tæller.
300m fra din lejlighed ligger Havnevigens Badestrand for små og store vandhunde – og du er kun 5 min i bil fra dit morgenbad i Havnebadet Islands Brygge, klubbens kajakpolo eller Bryggens beachvolley.
 
Med Amager Fælled i baghaven er det nemt at finde løbeskoene frem. Du er også kun en kort cykeltur fra Fisketorvets shoppingcenter og Strøget - og altid tæt på de gode pendlerveje via cykelbroen over Københavns Kanal eller motorvej 02 mod Nordsjælland.
 
Se mere på A-husets egen hjemmeside:https://a-house.com/da/ 
 
Kontakt os for en personlig fremvisning.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
Energimærke

Økonomi

Leje pr. måned

28.995 kr.

Aconto forbrug pr. måned

2.000 kr.

Forudbetalt leje

28.995 kr.

Depositum

86.985 kr.

Beregn boligstøtte

Se projektet for denne bolig

Projektemnet er en del af projektet A-House.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Egerod
home Sydhavnen & Projektsalg

Udlejningschef & Ejendomsmægler, MDE

chege@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05