Menu

KøberKartotek

Få automatisk besked om alle nye boliger til salg

4. november 2015

Hos home kan du blive skrevet op i vores KøberKartotek og få mails for hele boligmarkedet, hver gang der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker.

Du kan tilmelde dig KøberKartoteket ved at klikke på "Gem til KøberKartotek" når du er i gang med en søgning. 

Herefter vil du løbende modtage mails med nye boliger til salg.

At finde drømmeboligen kan være en længere proces, hvor dine behov og ønsker kan ændre sig undervejs, og derfor kan du også altid redigere din søgning.

Du kan også afmelde din søgning igen fra samme mail, når du har fundet dit nye hjem.

Vær den første til at se nye boliger til salg

Med energimærkereglerne er fordelen ved at være i KøberKartotek endnu større. Ejendomsmæglere må nemlig ikke annoncere med boliger, der ikke har energimærke - men vi må gerne sende salgsopstillinger til interesserede købere i vores KøberKartotek.

Når du tilmelder dig home KøberKartotek, kan du sige ja til at blive kontaktet af din lokale ejendomsmægler, som sender særligt udvalgte boliger til dig. Det kan være en ny bolig, der kommer til salg, men som endnu ikke er på nettet, eller boliger, som du ikke selv havde overvejet, passede til dine behov.

Du kan altid kontakte din lokale home-ejendomsmægler i det område, du søger bolig. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info